A drop in the ocean

Om en kvart ska jag ned till Kallbadet och sola, så tänkte bara göra ett snabbt litet inlägg och meddela er om att det troligtvist blir en ny header och lite bloggfíx idag! (Gör jag det inte idag blir det troligtvis inte av... men ska verkligen försöka hinna!)

Har varit ute med båten idag också. Vi skulle dra upp krabbtinorna, men det blåste för mycket och vi var för nära berget så vi riskerade inte något. Men jäääklar vad det var vågor! Skitcoolt. Fick köra tillbaka båten också, vilket är ännu coolare, actually.

Men nä, nu sticker jag!
Ha're bäst!

Haha, fattar ni? "Hare" . . .

Palmtrees swayin' in the wind.

Hej sötungar!

Just nu sitter jag här i soffan och ska snart gå och sova. Trött som bara den. Ja, vad roligt att höra, eller hur?
- AH!
Trodde väl det....

Så ja - jag brukar ju inte precis skriva om vad jag gjort under dagen, men idag har varit en riktigt skön dag, så det känns nästan som om jag vill skriva ner den! Och det gör jag väl då :)

Mamma färgade håret på mig idag, vilken färg får ni se nån annan gång, hehehe... *retsam*
Gick ner till mormor och morfar eftersom det var cruising med bilar och grejer, går inte att ta sig någonstans. Fruktansvärt irriterande, men det är så sällan det händer något i lilla trökiga, medelmåttiga spökstaden Lysekil - så det var rätt så okej ändå. Men j*vligt förargligt är det ändå när de j*vlarna tutar så j*vla högt och håller på när min stackars hund går bredvid!? Jag ska nacka dem, kände jag bara. Tyckte så synd om lilla Agnez... men duktig som hon är så reagerade hon inte alls. :') Älskar min lilla vovve med hela mitt hjärta.

I alla fall, vi grillade och lite sånt nere hos mormor & morfar, jättemysigt.
Fick ett litet sms av bästaste Louise som sade att "vi kan komma till dig". Så ett par minuter senare så står alla fem tjejorna i trappuppgången, de sötnosarna :* Så vi gick ut och traskade runt lite bland alla bilar, fulla och icke-fulla människor. Tack Louise, Lina, Jenny och Amy för en superskön kväll! Bara fina Madicken fattades ju... saknar dig tjejen!

Nu sitter jag och tittar på en jättevacker måne utanför mitt fönster... finns det något vackrare med en klar, silvrig, rund måne omringad av mörka moln som långsamt sveper förbi i olika former? Både mystiskt och magiskt. Synd bara när molnen täcker hela månen. Då ser man ju inget :(

Oj vad lång texten blev nu då...
God natt!


Lost in fantasy

Hej!

Ville bara tacka så hemskt mycket för alla fina besökande jag fått idag. Känns alltid så himla roligt :-) Tack tack

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer... Kom nyss på vad min klasskompis sa en gång till en annan bredvid mig, (ganska roligt om han skulle råka se det här); "Har du sett alla bloggar? Alla skriver likadant, att de har varit ute och solat."

Jag får faktiskt hålla med liiiite. Men en blogg är som en personlig dagbok, eller inte, och man bestämmer helt enkelt själv vad man vill skriva - och det accepterar jag fullständigt! n_n
Btw, idag fick jag ta bort mina tandställningar!!! *happy*


Kramar
/Sarah


how I wish that place existed.


Torsdag.

Hej alla.

Häromdagen fick jag ett brev om konfirmation. Hela tiden har jag varit 99,99% säker på att jag ska konfirmera mig - men när jag läste själva brevet blev jag 100 procent säker. Jag ska inte göra det. Jag är inte religös alls, och jag skulle känna mig dum om jag umgicks med de som är det och låtsas som om jag trodde. För det gör jag inte. 

Jag har inget emot de som är religösa, just saying liksom.

Har inget att skriva om egentligen just nu. Orkar inte. Puss.

/Sarah

The world I live in.

Helveteeeeeeeeeeeeeeeee.

Eller eeeh. . . Ni vet väl vad hel-vete är eller? host.
Skrev ett långt jäkla inlägg men så försvann det. FAAAAN. Vänta.. måste samla mig.

Okej. Kortfattat; Jag fortsätter blogga, headern is staying, orkar icke ändra nåt, uppdatering = låg.
Så.

So long, cuties!


RSS 2.0