Värd en röst?

Om du tycker bikinin är värd en röst så... RÖSTAAA! :D


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Ni som röstar är guld värda, och ni alla får en kram!

KRAAAM
/Sarah


Run away

Hej!

Idag gick man upp vid fem för att hinna till tandläkaren i Uddevalla. Not so funny.
Men i alla fall så har jag värsta krisen! Jag vill köpa böcker - men jag är nästan pank!
Det är inte bra. Jag upprepar; INTE bra. Okej? :D

(Det känns liksom bättre när jag lägger upp dom här... så fråga inte...)

  


Fast det är dock fler. Men det är ju inte intressant egentligen :) But... det är min blogg, så jag får ju faktiskt skriva vad jag vill :o .. men jag låter bli.

Är det bara jag som tycker att de borde sänka priset på böcker? Typ en tia kan de gott kosta! Det vore bra. :)

Kraaaaaam
/Sarah

I'm here forever

Hejsan allesammans.

Tänkte lägga ut ett par låtar som väcker någonting i mig, typ som en känsla eller minne - jag vet inte vad, men jag kände bara att jag behövde lägga upp dem.

Run - Snow Patrol


Wild horses - Natasha Bedingfield


When you're gone - Avril Lavigne



Tja, min dator är helt knäpp just nu så jag kan dessvärre inte lägga upp de jag hade tänkt - men ni som vill kan ju lyssna på de här.
Och inga dumma kommentarer, snälla. Alla har vi olika musiksmak.

Kraaaam
/Sarah

I could not think of them, but I must remember them.


Hej!

Idag har jag inte så mycke att komma med, förutom att musiklektionen på Elevens val idag var grymt rolig! Det gick faktiskt jättebra den här gången också. Den 30:e ska vi spela "Boulevard of Broken Dreams" av Green Day, inför lärarna. Så håll tummarna! Fast eh.. Jag och Linnea ska ju tyvärr vara magsjuka då. Sicken otur för oss... *host*.

Som ni kanske vet så har jag länge varit ett Twiligth-fan, men nu måste jag säga att sagan har dessvärre tappat sin magi för mig en aning. Jag måste nog läsa om böckerna. . . Men jag hittade ett citat som påminner mig om hur vacker (men ack så deprimerande) denna berättelse mellan Edward och Bella är. Citatet är från Bella's perspektiv när Edward då lämnat henne i boken New Moon.




As much as I struggled not to think of him, I did not struggle to forget. I worried—late in the night, when the exhaustion of sleep deprivation broke down my defenses—that it was all slipping away. That my mind was a sieve, and I would someday not be able to remember the precise color of his eyes, the feel of his cool skin, or the texture of his voice. I could not think of them, but I must remember them. Because there was just one thing that I had to believe to be able to live—I had to know that he existed. That was all. Everything else I could endure. So long as he existed.



Kraaaaaaaaaaam
/Sarah

I don’t wanna win; I don’t wanna lose


Hej igen!

Nu har det ju varit Melodifestivalen och allt, och jag har inte ens bloggat . . . Det hoppas jag mina få läsare ursäktar mig för, c:

I alla fall - vann rätt låt? Ohyes, my goooooooood. Allvarligt talat så satt jag och skrek här hemma i soffan bara för att jag hoppades så mycket på henne! hehe. Åh jösses vad jag älskar den låten. Refrängen var ingen höjdare direkt, men verserna var ... ♥
I början, när Anna var med i Idol så gillade jag henne inte alls. Ärligt talat så avskydde jag henne - tyckte hon var alldeles för självgod, och tja... Usch var elak jag känner mig nu!
Hennes låt var grym!

Och en sak bara ... Varför tycker alla så mycket om Salem Al Fakir? Stavas han så, föresten? Den snubben verkar lite... jag vet inte. Konstig? Mamma och Johnny sa samma sak, hehe. Menar inget illa, men låten startade ju för tusan med refrängen typ ju? o_o Hm. Det lät i alla fall så. Nä, men allvarligt talat.. låten var tråkig, som om samma text upprepades om, och om igen. Han har ganska udda röst också, och det är inte något fel på den - men låten var inte bra!

Vill bara nämna att det var första gången i mitt liv som den jag ville vann Melodifestivalen!






De tre bilderna ovan är helt oredigerade.



Det är dock denna. :) Louise som tog bilden med min kamera!

Kraaaaaaaaamar
/Sarah

A new day


Tjoheeej!

Finns ingen ursäkt egentligen för denna dåliga uppdatering.

Tänkte bjuda på ett litet inlägg nu medan jag ändå inte hade något för mig.

Igår var en riktig toppendag! Fick pratat med min franskalärarinna lite, och det lättade mycket från axlarna. Även nu på svenskan så fick jag en otrolig och underbar överaskning. Jag har inte varit så glad på länge! Jag hade nämligen skrivit en brottsberättelse, och den visade tydligen att jag kommit långt i min skrivutveckling så att säga. :) Då blev jag riktigt, riktigt glad - dels eftersom det varit så mycket krångel för mig i svenskan osv.

Idag vet jag inte vad som ska hända riktigt... men vi ska snart åka ner och köpa en stor påse med godis!
Och dip och chips antagligen. Någon råkade visst äta upp det i går ... hmmm ... det var verkligen inte jag! *hosthost*

Så, ja - har jag föresten sagt att det är min namnsdag imorgon - Söndag? :D Jopp. Mathilda, nämligen. Mitt tredje mellanamn. Eller säger man andra, eftersom tilltalsnamnet räknas som en? Haha I don't know.



Bilden är från när jag och min klass gick ur 6:an.
Jag till
vänster och finaste Hanna till höger. :)
Saknar sommaren!





Kraaaaam
/Sarah

Michael Jackson




Give in to me, Smooth Criminal, We are the world, Thriller, Man in the mirror, Human Nature, Bad

Var med och hedra Michael Jackson, the king of pop, på din blogg. Är du ett fan? Gillar du hans musik eller tycker bara om honom? Var då med och hedra den avlidne popikonen! Allt du behöver göra är att lägga upp en bild på honom samt 7 av dina favorit låtar med honom. Spelar ingen roll vilka låtar du väljer, bara du väljer de som är speciella för just dig. Kopiera texten eller skriv egen, får fler bloggare att vilja hedra MJ - This is our tribute

Halo

Ett tag sedan jag skrev nu, I know. Förlåt - men nu är jag här igen! :)

Idag har det varit en heldag i Göteborg med mormor och mamma! Jag föddes i Göteborg och bodde där tills jag var fem. Har massssoooor av minnen där ifrån. Men det var ialla fall en otroligt mysig dag. Vi var på en "livsstils-mässa". Like spooky sådär - p.g.a alla medier och healing saker där inne, men annars var det faktiskt jätteroligt. Älskar ju allt med sådana där stenar som sägs att hjälpa mot saker, smycken, och så fanns det ju massa annat. Men det jag lade märke till nästan så fort jag kom in i byggnaden, var en tjej som satt och gjorde hennatatueringar! Jag tänkte genast åh, det där vill jag göra! Men ända sedan jag var liten så har jag tyckt att det är pinsamt att sitta medan någon annan målar på en ... Även fast min mamma alltid manade på mig att jag skulle få en ansiktsmålning på sådana här typ "fester" eller vad man nu kallar det. Men redan då tyckte jag att det verkade jätte genant! Men den här gången vågade jag i alla fall gå fram, och så fick jag reda på att man fick en blomma målad gratis. Så då ville jag ju självklart det - men så gav mormor henne en femtiolapp och så fick jag en jättefin "tatuering"! Först så var den ju mörkbrun, men sedan när den torkade så skulle man skrapa bort det, och så var det orangefärgat istället. Den ska tydligen bli mörkare sedan :) Den håller upp till en och en halv vecka, beroende på hur noga/mycket man tvättar handen. Jag ska i alla fall försöka att ha kvar den så länge som möjligt!

Jag är i alla fall jättenöjd! Letar redan efter pennor så att jag kan göra det själv haha.


Här är en liten snabb bild på tatueringen :)

Bilden är mörk bara för att datorn var det enda ljuset jag hade haha. (;

Kraaaaam
/Sarah


Wait it out.


Förlåt för urkass uppdatering.

Jag ska inte ljuga, Avatar var Awesome med ett stort "a". Man blir verkligen berörd.
Väldigt vacker film. Dock får jag faktiskt medge att det verkligen var en klassiker. Jag menar...
filmen har aldrig gjorts förut - men handlingen var riktigt klassisk.

Föresten, när ska människor sluta göra filmer som gör att man inte vill vara människa längre?

Haha. Den frågan har jag funderat på. :)

Idag tänkte jag vara snäll och bjuda på ytterligare en bildbomb!
Se och kommentera jätte gärna!


















GRRRAAAAHHHH!


AAAAAAAAAHHHHHHH!


SLUTTTTTTTAAAAAA!

(Han brukar gilla att vara med på kort annars . . . )




(Kissing the snow? No, no, no, no ... she likes eating it.)


(Yup.)


(Någonting på denna bilden avslöjade henne helt enkelt.)


Kraaamaaar
/Sarah




RSS 2.0